Eski Tesla Çalısani Kafalari Karistıirdi!

Sinan Tektaş

Kullanıma henüz hazır değil!

Kullanıma henüz hazır değil!

Elektrikli otomobil denildiğinde akla gelen ilk isimlerden biri olan Tesla, otomatik pilot sistemi ile tekrar gündeme geldi.

Dünyanın en çok satan elektrikli otomobil markalarından biri olan Tesla, son zamanlarda sıklıkla gündeme geliyor. ABD’li şirket bu kez eski bir çalışanının yaptığı açıklamayla karşımıza çıktı. Eski Tesla çalışanı, araçlardaki otomatik pilot açıklamasıyla dikkatleri üzerine çekti. İşte o açıklama!

Eski Tesla çalışanı: Halka açık yerlerde kullanmak için uygun değil!

Elektrikli otomobil dendiğinde akla gelen ilk isimlerden biri Tesla oluyor. Ayrıca şirket her geçen gün Türkiye pazarında daha da geniş bir kullanıcı kitlesine ulaşıyor. Özellikle yerli otomobil Togg ile rekabetiyle son zamanlarda gündeme gelen Tesla, bu kez bir çalışanın açıklamasıyla karşımıza çıkıyor.

Tesla, araçlarında sunduğu otomatik pilot sistemi ile dikkat çekiyor. Ancak Elon Musk, bu sistem nedeniyle birçok kez hakim karşısına çıktı. Bundan dolayı da bu sistem bazı kullanıcılara güven vermiyor. Eski Tesla çalışanı olan Lukasz Krupsk da bu sistemle ilgili pek de olumlu konuşmuyor.

Eski çalışan yaptığı son açıklamada Tesla araçlarındaki otomatik pilot sisteminin hem yazılım hem de donanım açısından hazır olmadığını ifade etti. Ayrıca bu sistemin halka açık yollarda kullanıma uygun olmadığını da söyledi.

Öte yandan geçtiğimiz aylarda binlerce otomatik pilot güvenlik şikayeti ortaya çıktı. Bu şikayetlerin ortaya çıkmasının arkasında ise eski şirket çalışanları yer alıyordu. Şirket bu sızıntıyla ilgili olarak bir açıklama yaptı.

Kaynak: Shiftdelete

Yorumlar
Uyarı:
1.Yorum yaparken saygı çerçevesinden çıkmayın
2.Küfür Hakaret Siyasi propaganda içerikli yorum yapmak yasaktır.
3. Her ne şekilde olursa olsun, özel iletişim bilgilerinizi paylaşmayın, fark edildiğinde kesinlikte silinecektir, www.sinantektas.com.

Resim eklemek için:
[image] image_url [/image]

Bir kod bloğu eklemek için:
[code] your_code [/code]

Teklif eklemek için:
[quote] your_quote [/quote]

Bağlantı eklemek için:
[link] your_link_text | link_url [/link]